Etestijd heeft er mee voor gezorgd dat ons feest meer dan geslaagd was! Heerlijke pasta en op tijd geleverd! Geen stress boven de kookpotten en dus voor herhaling vatbaar. Merci Guy voor de goede service!
Geert & Christine G-B, Zelem (juni 2024)
Geert & Christine G-B, Zelem (juni 2024)
De spaghettisaus was echt super lekker! De 4kg geraakte met gemak met 9 personen op, iedereen was vol lof!
Katrien, Zelem (mei 2024)
Katrien, Zelem (mei 2024)
Stipte levering, met alles wat we nodig hadden , warmhoudbakken , scheppen. Alles uiterst hygiënisch. Van mijn gasten heb ik alleen maar positieve reacties gehoord bv . : ‘ Oh, dat is lekker’.
Tevreden op alle vlakken.
Dank je wel ‘ Etestijd’ !!!!
Fam Benaets-Mentens, Diest (april 2024)
Tevreden op alle vlakken.
Dank je wel ‘ Etestijd’ !!!!
Fam Benaets-Mentens, Diest (april 2024)
We zochten een workshop om verse pasta te maken en Etestijd ging boven onze verwachtingen. Guy laat je, naast de verse pasta, kiezen tussen het gezamenlijk maken van verrukkelijke sauzen. We werkten in duo, terwijl Guy dirigeerde en ondersteunde. Het gebruik van verse heerlijke producten geven natuurlijk een zalig resultaat. Helemaal niet duur voor een ganse avond workshop, in je eigen huis, en een geweldige maaltijd er bovenop! Super gedaan en goed voorbereid. Een aanrader.
Fam De Vos-Caplin, Zemst (maart 2024)
Fam De Vos-Caplin, Zemst (maart 2024)
Een echte aanrader. Zeer lekker gegeten, goede organisatie en zeer vriendelijke service. Wat wilt een mens nog meer.
Dirk & Karin, Gelrode (juli 2023)
Dirk & Karin, Gelrode (juli 2023)
Aan de uitbater van Paztahuis Etestijd kunnen we enkel beamen dat het super lekker was!!!! Een aanrader voor iedereen. Onze hartelijke dank voor alles.
Magda & Patrick, Molenstede (juni 2023)
Magda & Patrick, Molenstede (juni 2023)
Paztahuis Etestijd lost alle verwachtingen in en met glans. Niet alleen een ruime keuze van voortreffelijke pasta's maar er wordt ook gezorgd voor een mooie presentatie en alle toebehoren. Guy brengt iedereen in de juiste Italiaanse (plattelands)sfeer bij de opening van het buffet. Alles staat op punt: timing, prijs/kwaliteit, vriendelijkheid, proper achterlaten van de keuken. We zijn dan ook van plan om Paztahuis Etestijd nogmaals in te schakelen.
Rigo Spaepen, Molenstede (juni 2023)
Rigo Spaepen, Molenstede (juni 2023)
Voor een tuinfeest met familie was "Etestijd" een zalige ontdekking.
Op het afgesproken uur installeerden de kok en zijn echtgenote zich in de keuken en 1,5 uur later stonden er 4 au bain-maries te geuren met lekkere pasta's. Guy bracht zelf al het keukengerief mee, zelfs een tafeltje en kookvuurtje om de pasta te koken. Alle gerechten waren met verse ingrediënten bereid, en dat proef je.
Met een lekker Italiaans wijntje, konden de gasten genieten van 4 heerlijke pasta's: lasagne met ricotta en spinazie, spagetti bolognaise, pasta met broccoli en scampi, tagliatelli met kerstomaten en basilicum. Er was meer dan genoeg!
Bedankt Guy en Katrien voor de prima service en de fijne gerechten.
Marleen Houben, Leuven (augustus 2022)
Op het afgesproken uur installeerden de kok en zijn echtgenote zich in de keuken en 1,5 uur later stonden er 4 au bain-maries te geuren met lekkere pasta's. Guy bracht zelf al het keukengerief mee, zelfs een tafeltje en kookvuurtje om de pasta te koken. Alle gerechten waren met verse ingrediënten bereid, en dat proef je.
Met een lekker Italiaans wijntje, konden de gasten genieten van 4 heerlijke pasta's: lasagne met ricotta en spinazie, spagetti bolognaise, pasta met broccoli en scampi, tagliatelli met kerstomaten en basilicum. Er was meer dan genoeg!
Bedankt Guy en Katrien voor de prima service en de fijne gerechten.
Marleen Houben, Leuven (augustus 2022)
Zaterdag hadden we zin in een familiefeestje, maar geen zin om achter de BBQ of de kookplaat te staan. In Etestijd vonden we de oplossing! Guy kwam op het afgesproken uur bij ons thuis, trok zich discreet terug in de keuken en maakte er de meest smaakvolle en kleurrijke pasta's voor ons klaar!
En wij? Wij mochten 100% stressloos genieten van ons gezelschap, het mooie weer, de babbels met de familie en uiteraard de allerlekkerste lasagne, cannelloni, tagliatelli ...
Etestijd is niet alleen zon in je tuin, maar heel zeker ook in je bord!
En onze keuken? Piekfijn op orde, alsof er nooit enige bedrijvigheid was geweest.
Bedankt keukenprins en -prinses voor jullie komst! ;-)
Fam. Dupont-Haesen, Averbode (augustus 2022)
En wij? Wij mochten 100% stressloos genieten van ons gezelschap, het mooie weer, de babbels met de familie en uiteraard de allerlekkerste lasagne, cannelloni, tagliatelli ...
Etestijd is niet alleen zon in je tuin, maar heel zeker ook in je bord!
En onze keuken? Piekfijn op orde, alsof er nooit enige bedrijvigheid was geweest.
Bedankt keukenprins en -prinses voor jullie komst! ;-)
Fam. Dupont-Haesen, Averbode (augustus 2022)
Paztahuis Etestijd, is een waar italiaans feest met lekker eten en een geweldige service.
Voor herhaling vatbaar!
Patrick Piron, Halen (juni 2022)
Voor herhaling vatbaar!
Patrick Piron, Halen (juni 2022)
Pastahuis Etestijd brengt Italië tot bij je thuis of kantoor. Elk van de vier pastasoorten smaakte subliem en ook de chocomousse is een absolute aanrader. De porties waren ruim voldoende. Daags voordien worden de bains-marie gebracht zodat deze kunnen opgewarmd worden tegen het moment dat Etestijd de pasta’s levert. Het hele proces van bestelling tot facturatie verliep vlekkeloos, levering was stipt op het afgesproken uur en de communicatie per mail en telefoon verliep vlot en to the point. Een echte aanrader!
Christophe Minnart, Bekkevoort (mei 2022)
Christophe Minnart, Bekkevoort (mei 2022)
Dag Guy, als je twee jaar je kotvriendinnen niet meer gezien hebt, is de eerste ontmoeting na corona een feest. Wat hebben we genoten van elkaar en van de verhalen. Maar bovenal was jouw pastabuffet het onderwerp van de avond. Een heerlijke cannelloni met ricotta en spinazie in een verrukkelijke minitomatensaus, een veggie Mediterraanse lasagna en een effenaf heerlijke penne met kaas, Italiaanse ham en St.-Jacobsvruchtjes. Mmmm, je hebt er in één klap 7 vriendinnen bij, Guy!
Annemie Martens, Stokrooie (april 2022)
Annemie Martens, Stokrooie (april 2022)
Guy, iedereen bleef maar zeggen hoe lekker de lasagne was, de lasagne was echt goed, de kruiden zijn perfect! Bedankt voor de moeite en goede service.
Fam. Nijs, Halen (april 2022)
Fam. Nijs, Halen (april 2022)
We hebben voor een verjaardagsfeest met 50 gasten beroep gedaan op Etestijd. Alles was heel professioneel geregeld en nog het belangrijkste zéér lekker. Ik heb zowat van elke gast positieve feedback ontvangen. Voor ons volgende pastafeest is er dus geen twijfel mogelijk: Etestijd!
Christophe Roosen, Kaggevinne (maart 2022)
Christophe Roosen, Kaggevinne (maart 2022)
Voor al wie van authentieke, Italiaanse smaken houdt. De lekkere verse lasagne heeft ons enorm gesmaakt. Een echte aanrader!
Caroline Daems, Molenstede (februari 2022)
Caroline Daems, Molenstede (februari 2022)
Voor mijn man zijn 50ste verjaardag organiseerden we met ons gezin een pasta workshop met Guy. De voorbereiding alleen al was een stuk plezier en beleving van het resultaat. Guy weet op een aangenaam, rustige manier te luisteren naar de wensen van de klant om zo met zijn professioneel advies de workshop op maat uit te werken. Hij neemt de tijd om te luisteren, stemt af en werkt gericht uit. Guy nam zelfs de tijd om mee een locatie en enkele randactiviteiten te zoeken om de festiviteiten compleet te maken.
Tijdens de workshop neemt Guy de leiding met duidelijke instructies en wist hij ook onze kinderen aan het werk te houden met hier en daar een kwinkslag.
Terwijl wij genoten van het heerlijke resultaat, hield Guy zich op de achtergrond bezig met de afwas en het opruimen.
Familie D-C, Zoersel (oktober 2021)
Tijdens de workshop neemt Guy de leiding met duidelijke instructies en wist hij ook onze kinderen aan het werk te houden met hier en daar een kwinkslag.
Terwijl wij genoten van het heerlijke resultaat, hield Guy zich op de achtergrond bezig met de afwas en het opruimen.
Familie D-C, Zoersel (oktober 2021)
"Voor de eerste communie van onze zoon waren we op zoek naar een traiteur. Via Facebook zijn we in contact gekomen met Guy. Vanaf het eerste contact voelden wij ons op gemak en wisten we snel dat we hier wouden bestellen. Duidelijke omschrijving en prijsberekening. 3 pasta’s kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod: spaghetti bolognaise, pasta carbonara en lasagne met ricotta en spinazie. Ook hadden we een vegansausje gevraagd voor een paar van onze gasten, dit vormde geen enkel probleem.
Op de dag voor het feest kregen we de au-bain-marie toestellen met de nodige uitleg en vuurpasta.
De dag van het feest werd alles op het afgesproken uur warm geleverd en konden we meteen aan tafel gaan. De hoeveelheden worden ruim genomen, dus hiermee misschien opletten als je besteld. Super lekker gegeten. Het grootste compliment kwam van onze communicant die zei dat hij het zeeeer lekker vond. Het feest was voor ons al geslaagd. Ik raad Paztahuis Etestijd aan voor al jullie feesten. Betrouwbaar en het belangrijkste: super lekkere gerechten!"
Raf Vandikkelen, Halen (september 2021)
Op de dag voor het feest kregen we de au-bain-marie toestellen met de nodige uitleg en vuurpasta.
De dag van het feest werd alles op het afgesproken uur warm geleverd en konden we meteen aan tafel gaan. De hoeveelheden worden ruim genomen, dus hiermee misschien opletten als je besteld. Super lekker gegeten. Het grootste compliment kwam van onze communicant die zei dat hij het zeeeer lekker vond. Het feest was voor ons al geslaagd. Ik raad Paztahuis Etestijd aan voor al jullie feesten. Betrouwbaar en het belangrijkste: super lekkere gerechten!"
Raf Vandikkelen, Halen (september 2021)
Bij deze wil ik jou en je vrouw en je hele team danken voor het heerlijke buffet en voor de wijze waarop jullie aanwezig waren. De reacties waren unaniem lovend: heerlijk, zalig, lekker, geweldig, heel smakelijk, veel variatie, de lasagne moet super geweest zijn…. Voor mij viel het tevens op dat de voorbereiding nooit op geen enkele wijze storend was voor onze activiteiten, want ik zat met mijn gespreksgroepje op het terras. Die serene houding apprecieer ik enorm.
Het is fijn om jullie nu te kennen en als het past willen we graag opnieuw met jullie samenwerken.
Mia J., Leuven (juni 2021)
Het is fijn om jullie nu te kennen en als het past willen we graag opnieuw met jullie samenwerken.
Mia J., Leuven (juni 2021)
Met spijt moet ik u meedelen ... dat alles op is en iedereen vond het heerlijk. Ik geef eerlijk toe, toen ik de citroensaus apart proefde, was ik geen fan. Maar in combi met die zalm .... heerlijk. Mijn ventje stond te springen naast mijn kookpotten en zei dat de geur en smaak hem aan zijn Nonna deden denken. Groter compliment is er niet. I rest my case. Of nee, nog 1 ding: zet die ravioli standaard op uw kaart aub.
Peggy, Tienen (maart 2021)
Peggy, Tienen (maart 2021)
Familiefeestje gehad en een heerlijk pastabuffet besteld en gekregen van Guy ! Overheerlijke lasagne en zelfgemaakte ricotta ravioli's. We bestellen zeker nog.
Karin Brosens, Zelem (juli 2020)
Karin Brosens, Zelem (juli 2020)
In deze tijden had ik het lumineuze idee om een kilogram lasange Bolognese te bestellen bij Etestijd.be. De bedoeling was om 1 portie onmiddellijk op te eten en 3 porties in te vriezen voor later. Dat was buiten de kookkunst van Guy gerekend want na 4 dagen op rij te genieten had ik de kilogram verorberd en bleef er niets over om in te vriezen. Bij poging 2 haalde ik 3 dagen wetende dat door de lente promotie 150 gram extra in het bakje geleverd werd. Ik geef het op. Vanaf nu geen voornemens meer en eet ik elke keer alles op. Top keuken. Ik kijk al uit naar de vegetarische lasagne en alle andere gerechten. De lijst van gerechten is nog lang en hopelijk komen er deze zomer etestijd.be pasta familiefeesten in mijn tuin op het menu. Doe zo verder Guy !!!
Koen Cresens, Halen (mei 2020)
Koen Cresens, Halen (mei 2020)
Zeer lekkere verse pasta! Zeker een aanrader!
Stijn Saenen, Diest (november 2019)
Stijn Saenen, Diest (november 2019)
Zeer lekkere verfijnde pastagerechten met zorg en passie ter plaatse bereid, met de meest kwaliteitsvolle ingrediënten. Het voorgerechtje -verse ravioli met zalm en een fris citroensausje- was zeer mooie en smaakvol gepresenteerd, met eetbare kleine viooltjes, een streling voor het oog en zeer lekker! We hadden nadien 4 pastagerechten, stuk voor stuk toppers! Je proefde de kwaliteit, de versheid, de passie en liefde voor het vak.
We waren met een 40-tal mensen, geen enkel probleem!
Ook te vermelden: zeer vriendelijke mensen, die oor en aandacht hebben voor de wensen van de klanten. Een absolute topper en aanrader, en zeker voor herhaling vatbaar! Dankjewel Guy en Hannelore, mee dankzij jullie was ons familiefeest op 1 november supergeslaagd en memorabel, voor ieder van ons!
Patricia Simons, Diest (november 2019)
We waren met een 40-tal mensen, geen enkel probleem!
Ook te vermelden: zeer vriendelijke mensen, die oor en aandacht hebben voor de wensen van de klanten. Een absolute topper en aanrader, en zeker voor herhaling vatbaar! Dankjewel Guy en Hannelore, mee dankzij jullie was ons familiefeest op 1 november supergeslaagd en memorabel, voor ieder van ons!
Patricia Simons, Diest (november 2019)
Heel lekkere pastagerechten met de nodige aanpassingen naar wens.
Vriendelijke mensen en super fijn verzorgd.
Dankjewel Guy en Katrien; is voor herhaling vatbaar 😉
Lutgart Goeleven, Zelem (juli 2019)
Vriendelijke mensen en super fijn verzorgd.
Dankjewel Guy en Katrien; is voor herhaling vatbaar 😉
Lutgart Goeleven, Zelem (juli 2019)
Onwaarschijnlijk lekker gegeten daarnet. Liefdevol bereid en gebracht en ook nog eens met aangepaste gerechten voor deze lactose-intolerante bourgondiër. Kortom: een aanrader!
Jan Rymen, Zelem (juli 2019)
Jan Rymen, Zelem (juli 2019)
Als Guy voor iets gaat, doet hij dat met veel passie, gedrevenheid en enthousiasme. Dat merk je aan de fijne, punctuele service en dat proef je! Het eten is echt lekker; vers en authentiek met een persoonlijke twist. Het is net dat twistje dat het zo bijzonder maakt. Fijn ook dat hij zich zo flexibel opstelt. Guy past zich aan aan onze wensen en smaken.
Familie Custers-Bols, Beringen (juni 2019)
Familie Custers-Bols, Beringen (juni 2019)
"Wij vonden het lekker, gezellig en alsof we in ons eigen huis op vakantie waren in een b&b in Toscane. Het mooie weer en de fijne vrienden maakten het af. Marc en ik vonden het erg leuk dat je sous-chef Katrien erbij was. Inderdaad zeker nog eens meer bijpraten... Vooral over de heerlijke lasagne, de super geslaagde tagliatelle met de verrassende combinatie van Sint-Jacobsvruchten en prosciuto en niet te vergeten, de groene ravioli, heerlijk gevuld. Een subliem dessertje waar eigenlijk geen plaats meer voor was maar we hebben er toch van gesmuld."
Edith & Marc, Kortenaken (juni 2019)
Edith & Marc, Kortenaken (juni 2019)
"Op een zomerse avond op ons terras van een (h)eerlijk trio van verse pasta kunnen genieten: een lasagne bolognaise met dagverse, fijn gesneden groenten die lekker smeuïg was en die de kinderen als de beste lasagne ooit beschreven. Ook de ravioli gevuld met zalmstukjes en overgoten met een citroensausje was erg verrassend, fris en lekker. Violetblaadjes en wat parmigianokaas maakten het helemaal af. Kortom: een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar."
Fam Verluyten-Vanschoonbeek, Diest (april 2019)
Fam Verluyten-Vanschoonbeek, Diest (april 2019)
"Etestijd is de beste manier om la bella Italia in huis te halen. De heerlijk smeuïge fettucini carbonara en fusilli pesto blijven in ons geheugen plakken. De gelegenheid was een verjaardagsfeestje voor dochterlief. Gelukkig komen er nog."
Fam Keunen-Janssens, Diest (februari 2019)
Fam Keunen-Janssens, Diest (februari 2019)
"Wooooow, da was af, echt!!! We zijn er nog niet goed van, zo lekker dat dat was."
Walter Brems, Halen (december 2018)
Walter Brems, Halen (december 2018)
"In december organiseerden we met onze leerlingenraad een pastaverkoop, dit ten voordele van Rode Neuzen Dag. Hierbij werkten we samen met Etestijd. Een goede keuze! Niet eenvoudig om op een uurtje tijd een 200-tal hongerige en ongeduldige magen te verwennen. De pasta werd ter plaatse gemaakt, en dat maakt het verschil. De pastasauzen - wij kozen voor bolognaise en pesto - waren overheerlijk bereid. De reacties van onze leerlingen waren dan ook unaniem lovend. Bedankt !"
Steve Mertens, coördinator leerlingenraad 2de graad Katholieke Scholen Diest (dec. 2018) |
"Samen met m'n collega's volgde ik een workshop pasta maken bij Guy, een leerrijke ervaring. We mochten zelf veel doen terwijl hij alles in goede banen leidde. Hij was goed voorbereid en had het nodige materiaal bij om alles vlot te laten verlopen. Om dan nog maar over al dat lekkers te zwijgen, op en top genieten. Voor herhaling vatbaar!"
Marijke R., team Business Support, opleidingscentrum VDAB Heverlee (oktober 2018)
Marijke R., team Business Support, opleidingscentrum VDAB Heverlee (oktober 2018)